En motiu de la celebració de la XXa edició del Paupaterres, aquest any, i gràcies a la col·laboració de l'Associació Alba i la cafeteria Novum, el festival amplia la seva programació amb un dia més de música. Així, dijous al vespre podrem gaudir de les actuacions dels grups Fa1na i El Sobrino del Diablo.

 

Fa1na

Fa1na es crea l'estiu del 2016 i el formen quatre membres de Guimerà i Mollerussa. Sense prèvia experiència anterior de cap dels 4 membres en una formació musical, Fa1na neix amb ànims de festa, de gresca, de revolució en l'àmbit musical amb cançons pròpies que parlen des de política fins a la gran diversitat de homes i dones que vivim en aquesta societat. 

· Dijous 13 de juliol a les 21:30h al SARDINES I MARINADA del Gat del Rosal (Avinguda de l'Onze de Setembre, s/n, Tàrrega)
 

El Sobrino del Diablo

Diu la llegenda que Juan Gómez González era un professor de llengua i literatura castellanes que va decidir canviar les aules pels escenaris l'any 1999. El Sobrino del Diablo, és un cantautor barceloní que barreja estils relacionats amb el rock acústic i les seves actuacions inclouen sempre monòlegs humorístics. Al llarg de la seva carrera, ha publicat una desena de discs i ha estat guardonat amb diversos premis.

· Dijous 13 de juliol a les 21:30h al NOVUM
(Plaça de Sant Antoni, 6, Tárrega)