Sons d’arrel tradicional i nous corrents de fusió conflueixen a Tàrrega el tercer cap de setmana de juliol per a la celebració del que ha esdevingut el festival musical de referència de Ponent, el Paupaterres.

Aquest 2017 arriba a la XXa edició amb una programació pensada per a tots els públics. Sopars a la fresca amb la millor varietat gastronòmica, els concerts dels grups més esperats de l'estiu i les millors actuacions, tallers i espectacles per als més petits de la casa al PaupaKids.

 

Dijous 13 de juliol

Concert de Fa1na - 21:30h al SARDINES I MARINADA del Gat del Rosal (Avinguda de l'Onze de Setembre, s/n, Tàrrega)

Concert d'El Sobrino del Diablo - 21:30h al NOVUM (Plaça de Sant Antoni, 6, Tàrrega)

 

Divendres 14 de juliol

Al Càmping Municipal (Av. de Tarragona, s/n, Tàrrega), sopar a la fresca amb gran varietat de foodtrucks, parades d'artesania i els concerts de Sons de Sobretaula, Tomeu Penya, Dr Calypso, Gertrudis, Ethno Catalonia i Dirty Brown. Obertura de portes a partir de les 20h. Entrada gratuïta fins a les 23h. 5€ a partir de les 23h.

 

Dissabte 15 de juliol

A partir de les 18h, al Càmping Municipal (Av. de Tarragona, s/n, Tàrrega), PAUPAKIDS: inflables, tobogans d'aigua, taller amb El Circ de les Mussaranyes, trapezi, roda, animació, música en directe amb Diga'ls-hi Inquiets, pintacares, bombolles i molt més! Preu: 2€

A partir de les 20h, al Càmping Municipal (Av. de Tarragona, s/n, Tàrrega), sopar a la fresca amb gran varietat de foodtrucks, parades d'artesania i música en directe amb els concerts de Roba Estesa, Els Amics de les Arts, Carles Belda & Marc Serrats, La Terrasseta de Preixens, Kolpez Txalaparta i La Trocamba Matanusca. Entrada gratuïta fins a les 23h. A partir de els 23h el preu són 5€.